Vittulan väki, täällä jälleen öhötetään...

Elämä Susirajalla on jatkanut kulkuaan omassa uomassaan ja tuonut mukanaan vähän yhtä ja toista... työt loppuivat tossa vuoden vaihteessa ja nyt eletään sit vapaana työtätekevänä päättötyötäkirjoittavana opiskelijana...

Tossa vuoden vaihteessa meinasi SrSK:n elämä myllääntyä ihan aikuisten oikeasti kun lankomies alkoi säikyttelemään... taitaa olla henkeen ja vereen tosiaan maanviljelijä, kun ei pellolle kaikki kasvit sopineet, niin päätti istuttaa yhden sellaisen päähänsä... ei ollut porkkana eikä lanttukaan, mikälie vesimeloonin serkkupoika. Onneksi kaikki päättyi hyvin ja päästiin vilistämään tukka putkella pitkin sairaalan käytäviä... (molemmat ajettiin päät kaljuiksi)... itteeni harmittaa vaan kun toinen saa juosta reikä päässä nyt hetken aikaa... dääm... mäkiin haluun... rokkitähdeksi ;)

Juupapa juu... nyt siis viikot mennyt vallan mainiosti remonttia tehdessä. Omasta murjusta kun sai asuttavan, niin on jo aika siirtyä seuraavien projektien kimppuun...  mutta nyt pitää varmaan lähtee nukkumaan, jotta aamulla jaksaa lähtee kokemaan susiansat... pitäs saada kesytettyä itelle uusi lemmikki ;)